undesigned.ro
Aleea Postavarul, nr. 4A Bucuresti, Romania 032428
+40755065859

Termeni si conditii

Site-ul undesigned.ro se adreseaza persoanelor fizice sau juridice care sunt interesate sa-si dezvolte si sa promoveze imaginea companiei pe care o reprezinta, in mediul online.
Undesigned Advertising SRL - sediul social: Str. Biserica Alexe, nr. 4, parter, ap. 1, Sector 4, Bucuresti | CIF 36399523

Comenzi si cereri pentru oferte de pret

Comenzile sau cererile pentru oferta de preturi pot fi transmise utilizand formularul de contact. Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit. undesigned.ro nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.

In cazul in care consideram ca o cerere sau o comanda este incompleta sau incorecta, putem cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau putem sterge cererea fara nici o instiintare a acestuia.

Proprietate

Informatiile si materialele existente pe site-urile realizate apartin in totalitate clientilor. Prin accesarea site-ului nostru acceptati si luati la cunostinta ca este strict interzisa:

  • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site fara acordul prealabil al undesigned.ro;
  • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
  • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

In conditiile in care furnizati un continut protejat de dreptul de autor catre undesigned.ro, va asumati in totalitate prevederile de protejare al continutului de autor, noi nu ne facem raspunzatori pentru acest fapt exonerandu-ne in totalitate de aceasta responsabilitate. Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.

Obligatiile utilizatorului

Utilizatorul are dreptul de a folosi serviciile undesigned.ro in limitele acestui Regulament. Utilizatorul este obligat sa ofere informatii adevarate, exacte si complete referitor la datele personale emise catre undesigned.ro. Utilizatorul este responsabil pentru toate informatiile publicate in sectiunile site-ului (text, date, informatii, fotografii, mesaje sau alte materiale), introduse sau date spre folosire catre undesigned.ro.

 Contact

Pentru informatii suplimentare cu privire la acest regulament, la regulile de functionare ale site-ului, sau alte intrebari cu privire la utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Undesigned Advertising SRL, va rugam sa ne contactati la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .