undesigned.ro
Aleea Postavarul, nr. 4A Bucuresti, Romania 032428
+40755065859

Te-ai gândit cum va arăta sigla proiectului tău?

Realizare Logo / Sigla

Ce reprezintă identitatea vizuală pentru o firma?

Când vorbim de realizarea identității firmei ne referim la toate acțiunile întreprinse cu scopul de a crea o imagine vizuală unitară companiei. Importanța acesteia este una deosebită deoarece este, de cele mai multe ori, primul contact al clientului cu afacerea ta. Identitatea vizuală este constituită din toate elementele vizuale care reprezintă conceptul, dintre care cele mai însemnate sunt: logo-ul, foi cu antet, cărți de vizită, plicuri, pliante, broșuri, website-ul etc. Logo-ul este cel mai important instrument al identității vizuale. Întreaga identitate a brandului este concentrată în această reprezentare grafică care are rolul de a transmite informații cu profunzime într-o manieră eficient concentrată. Clientul trebuie să asocieze un logo, anumite culori, un slogan ș.a.m.d. cu numele afacerii deținute. Acest lucru presupune o analiză a publicului țintă și identificarea unui logo cu o legatură directă cu aceștia.

realizare-logo

Prețuri de la 35 Euro! Realizarea logo-ului este gratuită la alegerea unui pachet Web Design! Găsirea unui logo relevant domeniului tău de activitate are ca scop principal fidelizarea în subconștient a clientului, el asociază logo-ul cu serviciile sau produsele cumpărate, în mod involuntar. Logo-ul reprezintă unul din primii pași când vorbim despre creare unui brand de firmă, acesta subscriindu-se identității vizuale a firmei. Importanța acesteia vine din simplul fapt că un consumator degeaba asimilează experiențele pozitive ale colaborării cu tine. dacă nu reușeste în viitor să le asocieze cu brandul pe care doresti să-l impui. Oamenii reacționează la diferite culori, forme, text, iar cea mai bună modalitate de a le îngloba într-un întreg o reprezintă Logo-ul. Odată creat, acesta va apărea în tot ce are legatură directă cu firma ta. - bannere, cărți de vizită, facturi, etichete etc.

Ce îți propunem?

Întotdeauna mergem pe simplitate, astfel imaginea vizuală va putea fi "digerată" de orice consumator. Realizăm de la logo-uri, template-uri de foi cu antet și până la cărți de vizită, servicii care sunt gata să crească performanțele tale actuale și mai ales să propulseze cu încredere afacerea în zona dorită. Cu siguranță ai deja o viziune cu privire la ce dorești să sugereze business-ul tău, iar noi ne asigurăm că punem în practică cerințele deja existente, completate cu experiența noastră în domeniu. Începeți crearea unui brand de succes alături de noi pentru performanțe sporite ale afacerii tale, la prețuri avantajoase!

Dacă dorești o ofertă personalizată pentru proiectul tău, contactează-ne. Contact

Portofoliu - Logo-uri Realizate