undesigned.ro
Aleea Postavarul, nr. 4A Bucuresti, Romania 032428
+40755065859

Ți se pare important să fii în pas cu tehnologia?

Mentenanță 30 de zile inclusă

Înțelegem foarte bine că proiectele realizate trebuie să fie întotdeauna ușor de administrat pentru a fi îmbunătățite continuu. Acest lucru este posibil cu ajutorul tutorialelor de folosire livrate gratuit la finalul proiectului, dar si prin serviciile de mentenanță oferite. Așadar poți modifica din mers tot ce crezi că ar îmbunătăți rezultatele site-ului, iar noi te ajutăm în această direcție.

"Un site actualizat ajunge mult mai rapid în căutările Google"

Servicii de mentenanță site Gratuit

de la 30 de zile
Astfel încât să fii lipsit de grijile administrării site-ului.
Indiferent dacă ai un site de prezentare, un site business sau un magazin online, trebuie să ai grijă de imaginea brandului în mediul online. Un element definitoriu, cu care pornești, este identitatea și funcționalitatea site-ului. Acesta trebuie să transmită un sentiment plăcut, de încredere vizitatorilor tăi și să fie la zi. Site-ul îți oferă deschiderea către o piață largă, într-o continuă schimbare, dar plină de oportunități prin care poți ajunge repede la oameni.

Pentru proiectele realizate oferim servicii de mentenanță și consultanță 30 de zile. După finalizarea proiectului și indexarea în motoarele de căutare, ne asigurăm că funcționează corect și este optimizat conform standardelor web în vigoare. Urmărim sursă vizitelor și posibilitățile prin care poți ajunge la un număr mai mare de potențiali clienți.

Site-urile cu un conținut dinamic, dar și de prezentare, au nevoie de o optimizare periodică a codului sursă, actualizări pentru module, update-uri ale framework-ului pe care este realizat proiectul șamd. O buna parte din ele le vei realiza singur pe parcurs ce site-ul are un istoric.

Analizam toate aceste aspecte, le implementăm în site și ne asigurăm că Google a indexat corect cuvintele cheie pe care trebuie să apăra la căutări. Un site de succes are nevoie de atenție și implicare continuă de ambele părți. Împreună construim proiecte pline de viață.

Dacă dorești o ofertă personalizată pentru proiectul tău, contactează-ne.   Contact

 

Alege Pachetul care ți se POTRIVEȘTE!

Pachet standardPachet standard PlusPachet Businessmagazin-onlineOptimizare SEO