undesigned.ro
Aleea Postavarul, nr. 4A Bucuresti, Romania 032428
+40755065859

Campanii Adwords

Ce înseamnă Google Adwords și cu ce mă poate ajuta?

Google Adwords este un program de publicitate prin intermediul căruia puteți difuza anunțuri pentru afacerea dvs. pe internet, foarte simplu și rapid. Practic aveți posibilitatea să vă stabiliți un buget total și un buget zilnic. Din acest buget veți plăti numai dacă utilizatorii dau clic pe anuntul dvs. Interesant nu?

Posibilitățile oferite de Google Adwords

Așadar, anunțul dvs. va apărea printre primele 3 link-uri de căutari în secțiunea Anunțuri. Algoritmul Google este unul optimizat si permite atragerea de traffic targetat și relevant pentru afacerea dvs.

Important! Campaniile PPC – pay-per-click (Adwords) vin ca o completare la celelate tehnici de marketing online (Promovare Online, Optimizare SEO, Social Media, etc.) deoarece au un efect imediat, față de celelalte enumerate anterior, care au un efect pe termen mediu și lung. Recomandăm Adwords în special pentru perioada de început a unui site, pentru că optimizarea SEO va aduce rezultate într-un timp mai îndelungat. De asemenea puteți opta pentru Adwords dacă afacerea dvs. online a intrat pe un trend descendent și doriți revigorarea acesteia într-un timp foarte scurt.

Pentru o Campanie Adwords puteți opta pentru reclame textuale apărute în partea dreapta a paginii de căutare, în partea de sus sau puteți opta pentru reclame tip Banner pe diferite site-uri. Indiferent de tipul campaniei pentru care ați optat, aceste reclame apar doar utilizatorilor interesați de afacerea dvs. Algoritmul Google este aparent simplu: Ex:Daca de pe un ip s-au făcut căutari pe un grup de cuvinte care are legatură cu comercializarea de mașini, reclamele care vor apărea acestor utilizatori vor fi segmentate pe firme care vând mașini.

Este important de menționat că plata reclamelor Adwords nu se face în funcție de numărul de afișări ale acesteia, ci în funcție de câți utilizatori dau clic pe reclamă, de aici vine termenul de plată-pe-clic – PPC.

Ce servicii oferim noi în materie de Adwords?

Pentru o campanie Adwords echipa noastră realizează urmatoarele servicii:

  • Crearea unui cont Adwords cu datele dvs. de identificare și plăți;
  • Realizăm o analiză și identificăm cele mai bune grupuri de cuvinte pentru afișarea reclamelor;
  • Concepem Anunțuri Textuale sau Bannere care să atragă un număr cât mai mare de clicuri relevante domeniului dvs. de activitate;
  • Ne asigurăm că pagina de destinație (landing pages) are relevanță pentru grupul de cuvinte, astfel “preluarea” vizitatorilor se face în mod eficient;
  • Adăugăm cuvinte “negative” pentru căutarile utilizatorilor care nu sunt relevante afacerii dvs., astfel mărim eficiența rezultatelor;
  • Realizăm analize în mod sistematic și ajustăm parametrii campaniei pentu o mai bună eficientizare și reducerea costurilor;
  • Adăugam extensii anunțurilor (Numere de telefon, Locații, alte Pagini relevante etc.);
  • Raportăm lunar toate rezultatele clientului în document Excel pentru o transparență totală și pentru analiza indicatorilor.

 

Solicită o cotație de preț pentru Campania TA Adwords