undesigned.ro
Aleea Postavarul, nr. 4A Bucuresti, Romania 032428
+40755065859

www.undesigned.ro - servicii complete de Web Design

Servicii de calitate - Creare site de prezentare, Magazin Online, SEO

Indiferent de etapa în care se află site-ul tău - Concept → Creație → Dezvoltare → Comunicare, oferim soluții viabile pentru crearea sau îmbunătățirea proiectului dorit. Scopul nostru este de a transpune necesitățile proiectului într-un site funcțional, optimizat, corect structurat, realizat cu cele mai noi tehnologii în domeniu, și care să fie ușor de găsit pe internet. Totodată, oferim și servicii punctuale precum realizare site, servicii Web Design, creare magazin onlinecampanii SEO, campanii Adwords, campanii Facebook, realizare logo, design grafic și printing - realizare bannere, flyere, pliante, cataloage.

  • Este important ca proiectul tău online să arate cum îți dorești, să fie realizat cu tehnologii noi, să aibă un design responsive și să fie optimizat Google. Vezi pachetele disponibile:
  • Realizăm magazine online ușor de administrat, adaptabile pentru dispozitivele mobile, optimizate SEO, cu modalități de plată cu cardul, gata să vândă din prima saptămână.
  • Pentru proiectele realizate oferim servicii de găzduire pe servere de mare viteza SSD, securizate și cu back-up automat, astfel încât să te poți ocupa liniștit de afacere.
  • Logo-ul proiectului tău trebuie să fie unul simplu, dar in acelasi timp sugestiv. Să fie ușor memorabil, iar clienții să-l asocieze cu brandul. Impreună optăm pentru cea mai bună...
  • Asigură-te că site-ul tău este accesat de potențialii clienți, optând pentru servicii de Optimizare SEO. Servicii măsurabile prin care aducem site-ul în topul căutarilor Google.
  • Investește banii în mod optim cu serviciul Google Adwords! Acesta permite atragerea rapidă de clienți targetați în vederea îndeplinirii obiectivelor stabilite!
  • Toate proiectele realizate beneficiază de Consultanță și Training de folosire, astfel încât poți să-l admninistrezi sau să-l actualizezi, fără costuri suplimentare!